Tovább olvasom

Christie, Agatha

A Bertram szálló

Agatha Christie könyvek
starsBetöltés...

 

Fordította: Bart István
Megjelenés dátuma: 2019-02-28
Terjedelem: 296 oldal

 

Méret: 110 x 180 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634792352
2 699 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Van London szívében egy szálloda, amely száz éve semmit sem változott. Legalábbis így érzi Miss Marple, amikor kedves unokaöccse, Raymond befizeti a Bertramba egy hét nyaralásra. „Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”, gondolja a csavaros eszű vénkisasszony, mert tudja, hogy az életben minden változik. És mint megszokhattuk, neki mindig igaza van. A Bertram tényleg csak egy kulissza. Hogy mit takar, arra a londoni rendőrség is nagyon kíváncsi. Akárcsak arra, mi csábítja ide a dúsgazdag amerikaiakat, a koldusszegény angol arisztokratákat, a vidéki kanonokokat és Lady Sedgwicket, a hírhedt kalandort és férfifalót.

Talán a leghangulatosabb Christie-krimi A Bertram Szálló, és a végére nemcsak azt tudjuk meg, mi a szálloda titka és hogy ki gyilkolt, de azt is, hogy a változás ellen tiltakozni emberi dolog, de öreg hiba.

A szerző további könyvei

Christie, Agatha

Agatha Christie, a krimi koronázatlan királynője 1890-ben Agatha Mary Clarissa Miller néven született. 1920-ban látott napvilágot első krimije, melyben először bukkant fel az általa teremtett legendás nyomozó, Hercule Poirot.  1926-ban jelent meg Az Ackroyd-gyilkosság, amely az első lépést jelentette a világhír felé.  1971-ben megkapta a Dame Commander of the British Empire, azaz a brit birodalom lovagja cím női megfelelőjét. Mintegy nyolcvan krimijét több száz nyelvre fordították le és több százmillió példányban vásárolták meg a hűséges olvasók. Egérfogó című darabját 65 éve játsszák folyamatosan a londoni Ambassadors Theatre-ben.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja