Tovább olvasom

Felhőhegyi Balázs

A Szfinx hét kapuja

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-05-03
Terjedelem: 324 oldal

 

Súly: 338 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789632278919
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

James Whitley befutott, sikeres üzletember, de boldogtalan. Rutinszerű életvitele egyhangúságát katasztrófaturistaként, extrém utazásokkal igyekszik megtörni. Kairóban, egy erőszakba torkolló tüntetésről menekülve Misbah, az idős cipész műhelyében húzza meg magát. Az öreg egyiptomi különleges kalandot ajánl: menjen el a sivatag mélyén élő Szfinxhez, aki az Évmilliók városát őrzi. James nekivág a megpróbáltatásokat ígérő útnak, amely egyre inkább az önmagához vezető belső utazássá válik.

Mit rejtenek az út kapui? Milyen árat követel a belépés? Mit ér a látás, mit ér a hallás, mi rejlik a halálfélelem mélyén?

A mitikus Szfinx különböző történetekbe, szerepekbe helyezi a férfit: hol ünnepelt színészként, hol zsarnokként, hol festőként vagy épp világhódító hadvezérként szerez tapasztalatokat, amelyek rejtélyes módon kapcsolódnak össze életével.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Felhőhegyi Balázs

Felhőhegyi Balázs több mint 17 éve ír meséket, novellákat, regényeket. Történeteinek világát átszövi a hősök bátorsága, az igazság forrásának keresése és mindazon próbák, melyek az örök értékek felkutatására ösztönöznek. Alakjai varázslatos módon kapcsolódnak össze az ember időtlen belső világával, így kortól függetlenül megérintik az olvasó lelkét

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja