Tovább olvasom

Böjte Csaba , Karikó Éva

Ablak a végtelenre – Beszélgetés a hitről


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-11
Terjedelem: 260 oldal

 

Súly: 510 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789632278322
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Senki nincs zsákutcában, nincs olyan élet, amelyre az Isten azt mondaná, hogy elveszett, ezen már nem lehet segíteni.
Csaba testvér

Böjte Csaba atya olyan gyakorlati és sokszor életbevágó kérdésekre válaszol, melyekkel szembesülve néha még a vallásukat gyakorlók is elbizonytalanodnak, nem találják a szavakat, hogyan lehetne akár saját maguknak, akár a kereső embereknek vagy a hitükben megerősítésre vágyóknak érthető és befogadható feleletet adni.
Erdő Péter bíboros

Csaba testvér nemcsak angyali türelemmel, hanem remek humorérzékkel fogadja az egyház bűneit és mulasztásait, olykor vaskalapos vélekedéseit kritizáló megjegyzéseket. Nincs tabu téma, nincs kínos feszengés. … A könyvet mélységes hit és derű hatja át.
Irodalmi Jelen

A dévai gyermekistápoló atyának ahhoz is ritka érzéke van, hogy a hitbéli vitákhoz olyan logikus, szemléletes, mindennapi életünkből vett érvrendszert vonultasson fel, amelynek nyomán azon kapjuk magunkat: máris belefeledkeztünk az olvasásba. Azokban is kedvet kelt a hithez, akik maguktól nemigen hajlanának a vallásos szóra.
Megyeri Dávid (Magyar Nemzet)

A stílus rendkívül közvetlen. Sosem gondoltam volna, hogy egy szerzetes leírhat olyat, hogy na, akkor ezt te is jól megszívtad, Uram. Pont az ilyenektől válik hihetetlenül emberközelivé, életszagúvá az egész. Csaba testvér beenged a magánszférájába, ez teszi hitelessé az egészet.
moly.hu

Felejtsd el az összes félelmet, szorongást keltő téveszmédet Istenről. Csaba testvér megmutatja a szerető, minden hibáddal együtt téged elfogadó istenarcot.
libri.hu

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

Böjte Csaba

Ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja