Tovább olvasom

Modric, Luka

Enyém a pálya

Önéletrajz
Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2019-11-15
Terjedelem: 300 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLÁS, VÁSZONBORÍTÓS
ISBN: 9789634793809
4 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Luka Modrić, a vébé-ezüstérmes horvát válogatott csapatkapitánya, jelenleg a világ legjobb játékosa önéletrajzi művében azt az utat mutatja be, amely a háború sújtotta hegyi faluból a BL-döntők százezres stadionjaiba vezette. A szívós munkával és áldozatvállalással elért rendkívüli siker – 2018 aranylabdása, FIFA Év játékosa, UEFA Év játékosa, FIFA-világbajnokság Aranylabda – eltökéltségének és kitartásának szimbóluma, amely hozzásegítette ezt a szerény, kiegyensúlyozott, kevés beszédű srácot, hogy helyet kapjon a győztesek pantheonjában.

Élettörténetében Modrić egyenesen és őszintén beszél a karrierje során felbukkanó nehézségekről, számos küzdelméről, a kételyről és a vele szembeni bizalmatlanságról, melyeket elméje erejével kellett kordában tartania, hogy álmait valóra tudja váltani. Luka azt is elmondja, hogy a futballban az elkötelezettség, az önmagunkba vetett hit, az erős akarat és a tervszerű, higgadt gondolkodás jóval fontosabb, mint a tehetség vagy a termet. A könyvben természetesen a focié a főszerep, de emellett szó esik Modrić magánéletéről és feleségéről is, aki gondoskodott a biztos családi háttérről, míg Luka világklasszis-karrierjét építette. Mottója – „A legjobb dolgok sosem jönnek könnyen” – és pályafutása inspirációt jelent mindenkinek, aki reggelente felkel, keményen dolgozik és harcol az álmaiért.

„Luka mellett játszva igen hamar észrevettem, micsoda futball-géniusz lakik benne. Könyvéből rájöttem, milyen nehéz utat kellett az én barátomnak végigjárnia, hogy elérjen a csúcsra. Csak a legerősebb jellemek képesek erre.”
Karim Benzema

A szerkesztő ajánlja