Tovább olvasom

Cserna-Szabó András

Extra Dry

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-06-09
Terjedelem: 340 oldal

 

Méret: 121 x 183 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634794493
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A boldog békeidők utolsó pillanatai 2019 őszén. Egy kínai denevérben élő halálos vírus unalmában már azon tűnődik, mi lenne, ha elköltözne. Mondjuk, egy emberbe. Mindeközben Budapesten Aladár és Erika válnak. Lányuknak, Lizának van egy képzeletbeli barátja: Bingó, a vérnyúl. A Mikulásnak nyoma vész… Kuli, a temetőcsősz úgy tesz, mintha kettőig se tudna számolni, de mindez csak álca! A vadász megmenti Piroskát és a nagymamát a farkastól, de később szíven döfik. Emánuel egy durva szexuális együttlét során elveszti a fejét. De szó szerint. És közben Ignác papa (Erika apja, Aladár apósa), a nyugalmazott gimnáziumi igazgatóhelyettes már hegyezi a… és nem a fülét! Két hét Magyarországon (+ Székelyföld, Nápoly és Párizs). Cserna-Szabó András új regényében, fekete komédiájában a múlt is fel-felbukkan: nyilasterror és Kádár-korszak, az ötvenes évek csengőfrásza és középkori török kínzási módszerek. Vidáman folyik a pezsgő, az ondó és a vér!

Kategória:

„Halkabban” – csitította partnerét Emánuel. „A szomszéd szobában ideiglenesen néhány rokonom lakik. Csótányok és termeszek. Biztosan alszanak már…” De Saskiát már nem lehetett leállítani, minden perccel egyre durvábbá és kíméletlenebbé vált a szex. Akár egy állati küzdelem. Végül Saskia az eksztázistól szinte ordítva leharapta Emánuel okos fejét, majd jóízűen elrágcsálta.

A szerző további könyvei

Cserna-Szabó András

Cserna-Szabó András (Szentes, 1974) író. Novellát, regényt, esszét ír. Többek között József Attila-, Mészöly Miklós- és Artisjus-díjas. A Mérgezett hajtűk című könyve tíz évvel ezelőtt jelent meg először, ez a második, bővített kiadása, tíz új esszét tartalmaz.

 

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja