Tovább olvasom

Cserna-Szabó András

Fél négy / Fél hét / Félelem és reszketés Nagyhályogon


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2022-02-22
Terjedelem: 448 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634794066
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Cserna-Szabó András Fél négy című első könyve 1998-ban, a Fél hét című második kötete 2001-ben, a Félelem és reszketés Nagyhályogon című novellaciklusa 2003-ban jelent meg. A szerző első három könyve – melyet nemcsak a címek első három betűjének azonossága, de közös atmoszférájuk is egybefűz – először jelenik meg egyetlen kötetben.

Kategória:

„A könyvhéten ismét volt Magvető-est a Radnótiban. […] Valóságosan felolvastam ott Cserna-Szabó András novellájából egy részt. Jó kis rész, jól is lehetett olvasni. Cserna-Szabó fiatal, tehetséges ember; a fiatal itt azt jelenti, hogy még nem látszik, mit kezd (majd) a tehetségével, és főleg az nem látszik, ami még fontosabb, hogy mit kezd a tehetsége korlátaival, vagyis mit kezd a tehetségtelenségével.”

Esterházy Péter

A szerző további könyvei

Cserna-Szabó András

Cserna-Szabó András (Szentes, 1974) író. Novellát, regényt, esszét ír. Többek között József Attila-, Mészöly Miklós- és Artisjus-díjas. A Mérgezett hajtűk című könyve tíz évvel ezelőtt jelent meg először, ez a második, bővített kiadása, tíz új esszét tartalmaz.

 

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja