Tovább olvasom

Richard Bach

Jonathan Livingston, a sirály

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Fordította: Szalai Eszter
Megjelenés dátuma: 2020-07-27
Terjedelem: 170 oldal

 

Méret: 110 x 185 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634794196
3 299 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Jonathan nem hétköznapi sirály: a repülést nem a túlélés eszközének, hanem az önismeret útjának, az igazi szabadság kulcsának tekinti. Szokványostól eltérő életútja, mely eleinte megbotránkoztatást vált ki a közösség tagjaiból, egyre több sirály elé állít követendő példát. Jonathan szívhez szóló története természetesen az emberi kiteljesedés lelkesítő parabolája.

Richard Bach ezoterikus körökben klasszikusnak számító regénye most olyan, új zárófejezettel bővítve jelenik meg, amelyet a szerző eddig nem tett közkinccsé.

Kategória:

„Egyik világból átlépünk egy másikba, amely pontosan ugyanúgy néz ki, mint az előző, és azonnal elfelejtjük, hogy honnan jöttünk, és nem érdekel minket, hogy hová tartunk. A pillanatnak élünk. Van fogalmad róla, hogy hány életen keresztül kellett így élnünk, mielőtt akárcsak felmerülhetett bennünk a gondolat, hogy az élet talán több, mint evés, küzdelem vagy a Csapatban rejlő hatalom? Ezren, Jonathan, vagy talán tízezren! És még legalább száz élet kell hozzá, hogy felfogjuk, létezik olyan, hogy tökéletesség, és újabb száz, mire felmerül bennünk az ötlet, hogy az lehet az életünk célja, hogy ezt a tökéletességet megtaláljuk és továbbadjuk.”

Richard Bach

Richard Bach amerikai író, az amerikai légierő repülőtisztje, később sétarepülő-pilóta. Egész élete a repülés körül forgott, regényeinek legfőbb ihletője a szabadon szárnyalás gondolata és életérzése. Több mint egy tucat könyve közül a legsikeresebb a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Jonathan Livingston, a sirály, mely egy csapásra híressé és gazdaggá tette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja