Tovább olvasom

Kadarkai Endre

Világtalálkozó


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2021-06-01
Terjedelem: 388 oldal

 

Méret: 144 x 223 mm
ISBN: 9789634796480
4 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Világtalálkozó-ban két, első blikkre egészen eltérő ember ül le egy asztalhoz, ahol egy riporter igyekszik irányítani a beszélgetésüket. Maguktól alighanem sosem találkoztak volna. Szinte egy világ választja el őket egymástól. Különbözik a hivatásuk, az értékrendjük, az életfelfogásuk, a habitusuk.

Vagy lehet, hogy mégsem annyira?!

A riportert nem a különbözőségük érdekli, sokkal inkább arra figyel, ami összeköti őket. A két vendég a stúdióba lépés előtt öt perccel mutatkozik be egymásnak, aztán sokszor mégis mély, megindító beszélgetést folytatnak: inspirálják egymást, rácsodálkoznak a másikra, vagy épp egymásra hangolódva bolondoznak.

Három ember jóízű beszélgetése gyökerekről, karrierről, fordulópontokról, sikerekről, veszteségekről, barátságról, kudarcokról, családról – ez a Világtalálkozó: most már nemcsak mint rádióműsor, hanem mint könyv is.

Mert ezek a beszélgetések olvasva is izgalmasak és gyakran elgondolkodtatóak.

A riporter, Kadarkai Endre 1985-ben született Révkomáromban. Televízióban, rádióban és YouTube-on is készített interjúsorozatokat. Legismertebb műsorai: Arckép, Nemadomfel, Egyszóval, Világtalálkozó, Szavakon túl.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Kadarkai Endre

Kadarkai Endre 1985-ben született Révkomáromban. Televízióban, rádióban és YouTube-on is készített interjúsorozatokat. Legismertebb műsorai: Arckép, Nemadomfel, Egyszóval, Világtalálkozó, Szavakon túl.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja