Tovább olvasom

Presser Gábor

Presser könyve I.


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-11-17
Terjedelem: 600 oldal

 

Méret: 165 x 235 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634791898
6 499 Ft5 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét írni, de balettet is (…)de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki.” Ez az a Presser Gábor, akit jól ismerünk. Aki nekünk írja a dalt és nekünk énekel. De most itt ez a könyv, több száz oldalnyi sajátkezű Presser-szöveg: emlékek, jegyzetek, meglátások, tévedések, megtörtént – vagy a szerző szerint megtörtént – valós események, hallomások, látomások, dokumentumok és áldokumentumok, dalszövegek, filmnovellák, fotók, lábjegyzetek, netán még kották is.

Presser Gábor elérkezettnek látta az időt, hogy elmondja, ő hogyan élte meg a „Presser-sztorit”. Azt a történetet, aminek hosszabb vagy rövidebb fejezeteit oly sokan ismerik az Omegától (1967) az LGT-n át – leginkább a dalain keresztül. A személyes hangú életrajzi könyvből most új megvilágításba kerülnek egy legendás korszak ismert (és ismeretlen) történetei, beleshetünk a stúdiók, a Vígszínház kulisszái mögé, és olvashatunk a “barátok és ellenségek” közt, munkával eltöltött több, mint 50 évről. Presser megírta az év egyik legjobban várt könyvét, amit oly sokan szeretnének ajándékba kapni.

A könyv második része 2021-ben érkezik.

Olvasson bele Presser Gábor önéletrajzába!

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Oláh Ibolya - Presser Gábor
Voltam Ibojka

starsBetöltés...
Presser Gábor, a magyar könnyűzene kiemelkedő egyénisége, a Vígszínház zenei vezetője 45 éves színházi múltja során még soha nem írt...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Oláh Ibolya - Presser Gábor
Voltam Ibojka
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja