Tovább olvasom

Doyle, Arthur Conan

Sherlock Holmes – A négyek jele – Helikon Zsebkönyvek 28.

Helikon Zsebkönyvek
starsBetöltés...

 

Fordította: Mikes Lajos
Megjelenés dátuma: 2015-12-04
Terjedelem: 180 oldal

 

Súly: 100 gramm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634796930
1 499 Ft1 199 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Sherlock Holmes a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója, aki 1887-ben Tanulmány vérvörösben című kisregényben lépett először színre. A briliáns londoni detektív rendkívüli intelligenciájáról, megfigyelőképességéről, következtetőképességéről és logikájáról híres. Alighanem az egyik legnépszerűbb krimifigura az irodalomban.

A négyek jele a második Sherlock Holmes-regény. Egy fiatal, vonzó hölgy, Mary Morstan kéri a különc nyomozó segítségét. Apja már 10 éve eltűnt, és születésnapjára évek óta értékes gyöngyöket küld neki egy ismeretlen. Ebben az évben azonban egy levelet kap, amiben arra kéri a titokzatos ismeretlen, hogy találkozzanak. Watson és Holmes elkíséri Maryt, hogy fényt derítsenek apja eltűnésére és a névtelen ajándékokra.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%

Doyle, Arthur Conan

(1859–1930) brit orvos, író. Első Sherlock Holmes-története 1887-ben jelent meg, és rögtön meghozta szerzőjének az ismertséget és elismertséget. Lovagi címét a búr háborúban vállalt önkéntes orvosi szerepéért és a háború történetét megörökítő művéért kapta.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja