Tovább olvasom

Böjte Csaba

Arra születtél, hogy ajándék legyél – Csaba testvér füves könyve a szeretetről, a házasságról, az intimitásról és a párkapcsolati karambolokról

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-24
Terjedelem: 293 oldal

 

Súly: 472 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789632278193
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Egy újabb könyv a szerelemről. Ki tudná megszámlálni, hányadik?! És ki tudja, mi a szerelem?! Szenvedélyes érzelem, örömforrás, szex, beteljesülés, önátadás, kötődés, eggyé olvadás, döntés, felelősségvállalás … Egyet én is hozzáteszek. A szerelem lényege, hogy szerelem. Ahol az első „szerelem” főnév, a második ige. Ha elromlik, én szerelem! Értékesnek tartom, ezért nem hagyom, hogy tönkremenjen. Karbantartom, úgy is, hogy a karomban tartom. Ebben a fogyasztói világban nem dobom el azt, ami nem működik tökéletesen, hanem igyekszem megjavítani. Akkor, amikor még kicsi a baj.

Böjte Csaba gondolataiból összeállított füves könyv az időnk elajándékozásának, a kapcsolatépítésnek, -szépítésnek a lehetőségeiről is szól, és nem hallgat a házassági karambolokról sem. Beszél a szerelmi háromszögről is, hiszen a szentségi házasságban nem csak egy férfi és egy nő él együtt, hanem finoman és diszkréten köztük van a nagy Isten, aki – ha figyelnek rá, és kérik segítségét – támogatja erőfeszítéseiket, és kipótolja a hézagokat ott, ahol ők csődöt mondanak. Gondolatai hitet, reményt, bátorságot adnak, hogy nap mint nap szerelni tudjuk a szerelmet.

Karikó Éva

A kötetet Karikó Éva állította össze. Fotók: Lettner Krisztina.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

Böjte Csaba

Ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja