Tovább olvasom

Hornby, Nick

Pop, csajok, satöbbi

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-03-20
Terjedelem: 348 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634790228
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Te tudod, melyek voltak életed legfájdalmasabb szakításai?
Rob tudja. De Laura, akivel éppen most szakított, nincsen köztük.
Éppenséggel örül is (egy kicsit), hogy végre szabad: bármikor nyugodtan hallgathatja a kedvenc zenéit, átrendezheti a lemezgyűjteményét… és elmerenghet azon, vajon miért végződik minden kapcsolata szakítással.
Sőt, meg is keresheti azokat a nőket, akik a legfájdalmasabb szakítások ötös listáján szerepelnek. De kiderül, hogy mégsem tud továbblépni. Mert a lemez elakadt Lauránál.

A Pop, csajok, satöbbi sok millió példányban eladott bestseller, egy káprázatos film ihletője (John Cusack felejthetetlen alakításával), és ma már nyugodtan nevezhető a populáris irodalom klasszikusának.

Több mint húsz évvel a megjelenése után kellemesen nosztalgiázhatunk is a regény el- vagy újraolvasásával: a nagy része egy olyan lemezboltban játszódik, ahol bakelitlemezek sorakoznak a polcokon, és egy igazi rajongó számára a „zene” – a jó zene! – a legfontosabb dolog az életben, mondjuk, a szerelem mellett.

Kategória:

„Néha azt gondolom, egy férfiról csak az alapján lehet megítélni, mennyire rendes, azaz hogy van-e benne tisztesség, hogy milyen a kapcsolata a nőkkel, vagy pontosabban a lehetséges vagy jelenlegi szexuális partnereivel. A haverjával elég könnyen lehet rendes az ember. Meghívja egy italra, készít neki egy válogatáskazettát, odacsörög neki: »Jól vagy, öreg cimbora?«… Sok gyors és fájdalommentes módja van annak, hogy az ember Jó Haver legyen. De ha a barátnődről van szó, sokkal nehezebb egyfolytában tisztességesnek lenni.”

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Nick Hornby
Betoncsók

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Nick Hornby
Olyan, mint te

3299 Ft 2639 Ft 20%

starsBetöltés...
Nick Hornby
Egy házasság helyzete

2799 Ft 2239 Ft 20%

starsBetöltés...
Nick Hornby
A Meztelen Juliet

3299 Ft 2639 Ft 20%

starsBetöltés...
Nick Hornby
Cicikrisztus

2799 Ft 2239 Ft 20%

Hornby, Nick

Nick Hornby minden idők legjobb focikönyvének szerzője, az Arsenal szurkolója, számos sok millió példányban eladott világsiker fűződik a nevéhez (Pop, csajok, satöbbi; Egy fiúról; Hosszú út lefelé stb.), valósággal falja a könyveket, és olvasmányairól szellemes esszéket ír (Vájtfülűek brancsa címmel magyarul is megjelent egy ilyen kötete), imádja a popzenét (erről is írt egy könyvet 31 dal címmel), és több világsikerű film forgatókönyvírója (Egy lányról, Vadon, Brooklyn).

Nick Hornby nem egyszerűen az egyik legnépszerűbb angol író, hanem állandó viszonyítási pont is. Hozzá hasonlítanak mindenkit, aki lazán, könnyedén próbál írni a csajozásról, a párkapcsolatokról, a férfilélek rejtelmeiről. „Nick Hornby”-s humora van, olvashatjuk rengeteg kritikában.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja