Tovább olvasom

Aivanhov, Mikhael Omraam

A gondolat hatalma

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Fordította: Barizs Adrienn
Megjelenés dátuma: 2016-02-01
Terjedelem: 208 oldal

 

Súly: 230 gramm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789632277639
1 990 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Omraam Mikhaël Avanhov (1900-1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy a saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.

A legcsodálatosabb hatalmat, amit Isten adni képes, a szellem kapta adományként. S mivel minden egyes gondolat át van itatva a szellem erejével, amely létrehozta őt, nyilvánvalóan hatni képes. Ennek tudatában mindegyikük az emberiség jótevőjévé válhat: a téren át a legtávolabbi régiókig elküldhetik gondolataikat, akár a hírvivőket, az isteni fénylényeket, akiket azzal bíznak meg, hogy segítsék, vigasztalják, gyógyítsák az embereket, és világítsák meg a tudatukat. Aki tudatosan végzi ezt a munkát, lassanként behatol az isteni teremtés nagy arkánumaiba.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Milyen egy igazi szellemi mester?

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Harmónia és egészség

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Aranyszabályok a mindennapi élethez

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Az isteni mágia könyve

1999 Ft 1599 Ft 20%

Aivanhov, Mikhael Omraam

(1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus, a Fehér Testvériség tagja, 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Életművében a legfontosabb szerepet a Beavatási Tudomány tanai kapják, amelyek a spirituális világ törvényeivel és azok mindennapi gyakorlati használatával ismertetik meg az olvasót. A franciaországi Fréjus-ben egy ma is aktív szellemi központot hozott létre, miközben a világ számos országát bejárta, és tanította a szellemi igazságokra fogékony embereket.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja