Tovább olvasom

Aivanhov, Mikhael Omraam

Milyen egy igazi szellemi mester?

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-03-29
Terjedelem: 168 oldal

 

Súly: 190 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789632277646
1 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Omraam Mikhaël Avanhov (19001986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életmvében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, maga felhívja figyelmünket arra, hogy: A saját fejldése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ezáltal fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.

Egy tanítványnak a Mesterrel való találkozás olyan, mint megtalálni azt az édesanyát, aki elvállalja, hogy kilenc hónapon át hordja ôt a szíve alatt, hogy azután megszülethessen a szellemi világba. Amikor megszületik, vagyis felébred, szemével felfedezi a teremtés gyönyörségét, fülével meghallja az isteni beszédet, szájával megízleli a mennyei ételeket, lába olyan helyekre viszi, ahol csupa jót tehet, és kezével megtanulja, hogy hogyan tud a lélek finom anyagú világában csodálatosat alkotni.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
A gondolat hatalma

1990 Ft 1592 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Harmónia és egészség

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Aranyszabályok a mindennapi élethez

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Az isteni mágia könyve

1999 Ft 1599 Ft 20%

Aivanhov, Mikhael Omraam

(1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus, a Fehér Testvériség tagja, 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Életművében a legfontosabb szerepet a Beavatási Tudomány tanai kapják, amelyek a spirituális világ törvényeivel és azok mindennapi gyakorlati használatával ismertetik meg az olvasót. A franciaországi Fréjus-ben egy ma is aktív szellemi központot hozott létre, miközben a világ számos országát bejárta, és tanította a szellemi igazságokra fogékony embereket.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja