Tovább olvasom

Aivanhov, Mikhael Omraam

Az isteni mágia könyve

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-02
Terjedelem: 176 oldal

 

Súly: 218 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789632278186
1 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Omraam Mikhaël A?vanhov (1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy:
„A saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ezáltal fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja – azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik – egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.”
„Az igazi mágia, az isteni mágia az, amikor valamennyi képességünket és tudásunkat teljes egészében Isten Országának megvalósítására használjunk fel. Sajnos, nagyon kevés mágus jut el arra az igen magas szintre, ahol már magához a mágiához nem fűződik érdeke, már nem végez mágikus gyakorlatokat, és már nem akar szellemeknek, elementáloknak vagy szellemlényeknek parancsolni, hogy a segítségükkel valósítsa meg a személyes ambícióit, ha nem egyetlen ideál vezérli: az, hogy a fényben és a fényért cselekedhessen. Azokat, akik erre a szintre eljutnak, theurgosznak nevezik. Ők azok, akik teljes mértékben érdekmentesen tevékenykednek; az emberiség igazi jótevői.”

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
A gondolat hatalma

1990 Ft 1592 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Milyen egy igazi szellemi mester?

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Harmónia és egészség

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Aranyszabályok a mindennapi élethez

1999 Ft 1599 Ft 20%

Aivanhov, Mikhael Omraam

(1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus, a Fehér Testvériség tagja, 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Életművében a legfontosabb szerepet a Beavatási Tudomány tanai kapják, amelyek a spirituális világ törvényeivel és azok mindennapi gyakorlati használatával ismertetik meg az olvasót. A franciaországi Fréjus-ben egy ma is aktív szellemi központot hozott létre, miközben a világ számos országát bejárta, és tanította a szellemi igazságokra fogékony embereket.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja