Tovább olvasom

Aivanhov, Mikhael Omraam

Aranyszabályok a mindennapi élethez

Szenzár Könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-09-05
Terjedelem: 169 oldal

 

Súly: 220 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789632278018
1 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Omraam Mikhaël Avanhov (1900-1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Francia országban tevékenykedni. Annak ellené re, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, maga felhívja figyelmünket arra, hogy: A saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja az által, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.

Szokják meg, hogy mindennapi életükre a kötelezően elvégzendő cselekedetekre, a mindennapjaikban megtörténő eseményekre, valamint azokra az emberekre, akikkel az életüket megosztják, vagy akikkel mindennapjaik során találkoznak tekintsenek úgy, mint valamiféle alapanyagra, amelyet meg kell munkálniuk, át kell alakítaniuk. Ne elégedjenek meg azzal, amit kézhez kapnak, s ne csak elszenvedjék mindazt, ami Önökkel megtörténik. Ne legyenek passzívak, hanem gondoljanak mindig arra, hogy mi az, amit hozzá tudnak tenni ehhez az anyaghoz, hogy az életre keljen, szellemivé váljon. Ugyanis az igazi szellemi munka nem más, mint képessé válni arra, hogy minden egyes cselekedetünkbe belevigyünk egy olyan elemet, amely aztán katalizátorként az adott tevékenységet egy magasabb szintre vetíti ki.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
A gondolat hatalma

1990 Ft 1592 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Milyen egy igazi szellemi mester?

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Harmónia és egészség

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Mikhael Omraam Aivanhov
Az isteni mágia könyve

1999 Ft 1599 Ft 20%

Aivanhov, Mikhael Omraam

(1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus, a Fehér Testvériség tagja, 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Életművében a legfontosabb szerepet a Beavatási Tudomány tanai kapják, amelyek a spirituális világ törvényeivel és azok mindennapi gyakorlati használatával ismertetik meg az olvasót. A franciaországi Fréjus-ben egy ma is aktív szellemi központot hozott létre, miközben a világ számos országát bejárta, és tanította a szellemi igazságokra fogékony embereket.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja